skip to Main Content

Inloggning Zcreenz Editor

   

Vad är Zcreenz DS med en enda blick

Zcreenz DS – Digital skyltning gjord löjligt enkelt.
Zcreenz DS består av en applikation på era datorer och en molntjänst där ni lagrar och administrerar ert innehåll.

Använd Zcreenz DS i er reception, i er mässmonter och framförallt som skärmsläckare i hela er organisation.

Molntjänst

Zcreenz DS är en molntjänst som ni administrerar löjligt enkelt från er dator, surfplatta eller smartphone. Inga fler dyra och svåradministrerade servrar.
Redundant serverlösning, kraftfulla nätanslutningar och backup.

Webbaserad editor

Den webbaserade editorn i Zcreenz DS är designad från grunden för att vara löjligt enkel att använda. Ni administrerar enkelt både lokalt och centralt innehåll. Zcreenz DS håller reda på skärmstorlekar och synkroniserar rätt innehåll till alla klienter. Uppdateringsfrekvensen uppdaterar ni enkelt utifrån ert informationsbehov.

Klientapplikation

På varje dator installerar ni en klientapplikation. Denna sköter visning och synkronisering av ert innehåll. Mångdubbla era aktiva informationspunkter genom att använda Zcreenz DS som skärmsläckare på alla era datorer. Kör Zcreenz DS på mässan, i era skyltfönster och framförallt som skärmsläckare i hela organisationen och säkerställ att ni alltid visar rätt information.

Och varför behöver ni Zcreenz DS?

Säkerhet

Zcreenz DS är ett enkelt sätt att minska risken för att fel ögon råkar se. Med en aktiverad skärmsläckare så behövs det ett aktivt steg för att skärminnehållet skall visas. Det är lätt att glömma att låsa sin dator när telefonen ringer eller det knackar på dörren och med skärmsläckare så slipper ni det steget.

Bygg ert varumärke

Konkurrensen i din branch är hård. Skillnaden mellan produkter och erbjudanden blir allt mindre. För att kunna konkurrera krävs något annat som försäljningsargument – det som avgör i köpsituationen ligger inte längre bara i erbjudandet utan också i varumärket.
Använd Zcreenz DS för att varje dag underhålla och förstärka ert varumärke.

Kunskap är makt

En organisation som förmedlar kunskap till alla medarbetare är effektivare. Använd Zcreenz DS för att visa era nya produkter och tjänster. Berätta om nyanställda och nya uppdrag.

Påminn om er vision ännu en gång..

Back To Top