fbpx skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Hydropool Helsingborg
Vinn ett kilo godis! När du Gillar vår sida och delar denna postning så är du med i utlottningen av fem värdecheckar på hela ett kilo godis från Godiskristallen. Du hämtar din vinst i vårt nya butik på Granitgatan 9 i Helsingborg under invigningshelgen 31/5-2/6. Lycka till.
... Se merSe mindre

10 timmar sedan

Denna vecka åker vi på padelläger och är tillbaka igen den 27:e maj. Vår bokningskalender på webbsidan fick inte följa med så du kan fortfarande hitta och boka dina tider där. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Betala dina behandlingar och produkter med OneCoin, Kroppsteamet accepterar nu betalning av både produkter och behandlingar med OneCoin ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Sydhandel
Letar du efter en prisvärd korg för hemmabruk med hög kvalitet? Amerikanska Lifetime är de bästa basketkorgarna du kan hitta! Beställ din på vår webbsida eller hör av dig dagtid till 046-733376 eller dygnet runt till order@basketkorg.se
... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Thomas Jacob "Tommy" Hilfiger, föddes 1951 och växte upp i en irländsk familj i Elmira, en liten stad i delstaten New York. Företaget grundades 1985 och verksamheten är baserad i New York. Deras fina sandaletter finns nu både i vår butik och webbshop, De finns i svart, marin och beige och alla med bekväm kilklack. Välkomna! ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Vi har valt att fokusera på de kuvert som tillsammans står för 90% av marknaden. Vi köper hem väldigt stora volymer och får då bästa möjliga inköpspris. Vi har eget tryckeri med flera digitala tryckpressar specialanpassade för just kuvert. Det innebär att du som kund köper dina tryckta kuvert helt utan mellanhänder direkt från oss till vårt bästa pris ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Är det hög tid för ett nytt kök? Hör av dig redan idag och prata om ert nya kök. ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om kök ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Vi tål att jämföras! Vi bryr oss verkligen om att både kunder och assistenter skall ha det bra. Vad saknar du hos ditt assistansbolag? Hör av dig så berättar vi hur vi tillsammans anpassar och utformar din assistans så att din vardag blir så enkel som möjligt ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Back To Top