skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Med ett brandsäkrat fritidshus så blir ledigheten tryggare. Vi har några goda råd till dig på vår webbsida
www.brandskyddsforeningen.se/brandsakerhet-i-hemmet/fritid/fritidshus
... Se merSe mindre

20 timmar sedan

Vill du arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 35 års ålder som bor tillsammans med sin sambo i centrala Trelleborg? Du får jobba med en kund som är mycket socialt aktiv, gillar fart och fläkt, reser mycket, gillar sport, shopping, mat, att vara ute och se sig omkring. Läs mer och ansök på indeedhi.re/2D1be4K ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Är ledigheten strax förbi och det hade varit fint att åka till det egna kontoret? Vi erbjuder korttidskontrakt i fräscha och nyrenoverade kontorsrum i olika storlekar. Kom förbi och se hur vi har det. Kontakta oss här, via 010-3308510 eller info@lommaforetagshotell.se ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Är ert fritidshem redo för hösten? Har ni koll på vad som behöver fixas eller är det klokt att börja med en inspektion? Vi hjälper er med det er stuga behöver ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Borstat stranden av fötterna än? Nu är det snart varannan fredag igen och vi träffas för att aktivt hjälpa varandra till affärer. Kontakta en medlem för din inbjudan till höstens möten.
www.erikstorpsaffarsnatverk.se/medlemmar
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Möbleringen i mötesrum har en avgörande betydelse för att få ut maximalt av mötena. Placera några ståbord längst bak i rummet, då kan deltagarna variera mellan att stå och sitta och särskilt bra för deltagare med ryggproblem. Ta bort mötesledarens bord längst fram. Ställ dit ett ståbord istället för att ha material nära till hands. Vi har ståbord med snygga överdrag i stretchtyg i 17 olika färger.
www.sydhandel.se/24-84-cm-stabord-med-oeverdrag
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Slutkörd efter semestern? Låt oss ta hand om dig med energigivande massage. Boka på kroppsteamet.bokadirekt.se ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Avsnitt 35 ute nu.
ondskans2ansikten.se/35-2/
– Har du några frågor, Jessie? Läkaren tittade mig i ögonenen som för att kontrollera att jag förstått allt.
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Back To Top