skip to Main Content

Hur kan Zcreenz hjälpa dig bäst med din närvaro på sociala media just nu?

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

En bra strategi och planering är nycklar till er framgång med närvaron på Sociala medier.

Sociala medier är idag ett brett område och en given kommunikationskanal för alla företag oavsett bransch där vikten av en tydlig strategi och planering inte kan underskattas. Zcreenz hjälper er att ta fram den strategi och planering som fungerar just för er.

Er unika strategi

Zcreenz hjälper våra uppdragsgivare att ta fram en strategi som är helt anpassad till just deras verksamhet och behov. Vilka plattformar som är aktuella diskuteras både initialt och löpande, den exakta strategin förändras löpande utifrån behov och plattformarnas ständiga förändring. Ofta sker arbete kring sociala medier fullt ut i samarbete med uppdragsgivare då framtagning av innehåll blir bäst om både uppdragsgivaren, som sitter inne med kunskap kring sina tjänster och produkter, och vi ser över innehåll utifrån säsong och behov.

Era unika kanaler

Det finns många unika fördelar för företag och organisationer att arbeta med sociala medier. Det ger er en möjlighet att bygga kanaler direkt till era potentiella och befintliga kunder. Genom dessa kanaler kan vi bearbeta och informera om vad som händer i branschen och inte minst i er organisation. Med löpande uppdateringar kan man på ett personligt och unikt sätt visa vilket typ av organisation man är och bygga upp en ökande skara av följare.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?

Det är inte alltid lätt att veta exakt vad man söker och alla våra uppdragsgivare har olika behov och önskemål på hur deras närvaro på Sociala medier skall vara.  Vi lyssnar mer än gärna på dina tankar och frågor och diskutera vad som kan fungera bäst för er just nu.

Vi förstår utmaningen i skapa och sprida budskap och produkter på ett kostnadseffektivt sätt via sociala medier. Zcreenz kan hjälpa ert företag och varumärke att ta era sociala medier till en ökad lönsamhet och nya kunder.

Hör av dig redan idag!

LOMMA EVENT
Det kanske inte känns som att den varmare årstiden är i antågande just nu men den är på väg. Och med den kommer Lommafesten, i år 25-27 maj. Flera spännande artister är bokade och DiLeva ser du i festivaltältet på lördagkvällen.
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Vill du skriva med mig i sommar? Varmt välkommen till fina Bjärsjölagård mitt i Skåne, omgivet av bokskogar, historiska platser, åsar och sandhedar. Tillsammans planerar vi ditt sommarskrivande i den gamla skånelängan, läs mer om detta fantastiska erbjudande på goo.gl/Uoi1WV ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Skånes Sjukvårdstjänst
Lite lugnare denna veckan? Ta tillfället i akt och kontrollera batteristatusen i era hjärtstartare.
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Dags för nya rollups? Vi erbjuder 1-dags leverans och fri frakt för endast 949 kr + moms. Hör av dig redan idag och prata rollups med oss. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Sportlovserbjudande! Kom och ät hos oss så ger vi dig 15% på maten ni äter här, både från vår sushi- och varmrättsmeny. Gäller alla dagar under sportlovet fram till söndag. Vi ses! ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Back To Top