skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Foton från tidslinjenMöt våren och släpp in solen! Boka fönsterputs utförd av oss som är proffs. RUT-avdraget gör att du bara betalar 50 %. Du kan dessutom få ett ännu lägre timpris när du abonnerar på våra tjänster. Hör av dig till 040-607 59 70 så berättar vi mer. ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Foton från tidslinjenHerrsandaler från Bugatti i skinn. Fler sommarskor från Bugatti hittar du i vår butik och webbshop. Butiken har stängt Kristi himmelsfärdsdag. www.borgebyskor.se/home/?brand=220 ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Har du läst vår vision? Den har vi med oss varje dag för att våra assistenters och kunders vardag skall så bra som bara möjligt! Ta en titt, den är kort och koncis bjorka-assistans.se/var-vision ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Foton från tidslinjenAskfat i snyggt utseende. Gjord av galvaniserat och pulverlackerat stål. Den öppnas enkelt med tillhörande nyckel och är lätt att tömma. Kan monteras på vägg, stolpe, stativ eller multistativ. Läs mer och beställ på skyltlink.se/produkt/askkopp-fyrkant-liten ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Foton från tidslinjenBåde kaffe & parkering ingår NÄR man hyr kontor hos oss. Du kanske vill provsitta en vecka? Hör av dig till 010-3308510 eller info@lommaforetagshotell.se ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Foton från tidslinjenDet finns många brandrisker i stall. Har du sett våra tips om hur du kan förebygga brand i stallet och vad du ska göra om det ändå börjar brinna? Ta dig en titt på www.brandskyddsforeningen.se/brandsakerhet-i-hemmet/fritid/haststall ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Foton från tidslinjenÄr känslan att du drunknar i din administration och att du borde ägna dig åt saker du kan fakturera? A. Kula Redovisningsbyrås målsättning är att hjälpa ägarledda företag att optimera sin rörelse genom att frigöra tid till kärnverksamheten och låta dem ta hand om hela eller delar av sin administration. Hos Kula Redovisningsbyrå får du en partner som ger dig service, är engagerad och tillgänglig och som levererar kvalitet.

Besök BNI Star online på fredag 14/5 kl 8-9.30 och hör Anna Kula berätta mer om hur du kan få mer tid till vad du egentligen skall göra! Mötet sker online via zoom och en länk som skickas till dig i god tid, vart skall vi skicka din inbjudan?
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Foton från tidslinjenSkapar transporterna av era produkter bekymmer? En trygg transportlösning för dina leveranser låter dina kunder slippa onödiga överraskningar. Hör av dig till info@budcom.se eller 042-400 90 90 så berättar vi mer! ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Back To Top