skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Sydhandel
Besök kyss.se för att hitta din njutning och de bästa presenterna. 100% diskret, fri frakt, krångelfri returrätt och en kundtjänst som aldrig stänger.
... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Nu är det slutspurt på rean, ytterligare 40% på reapriserna i butiken, snabba dig hit innan de är slut. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Hjärnbruket
Har ni en kickoff framför er och saknar bra aktiviteter? Gör tavlor tillsamman där ert företags ledord och vision är motiven! Behöver du fler idéer? Hör av dig redan idag.
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Sydhandel
Har ni student i sommar i år, hur många blir ni? Hyr bord och stolar hos Sydhandel. Ring 046-73 33 76 eller skicka din bokningsförfrågan till info@sydhandel.se innan de är fullbokade.
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Trångt idag? 1 mars blir det tillåtet att bygga attefallshus på 30 kvadratmeter, fem mer än i dag. Vi hjälper er hela vägen från planering till inflyttning oavsett nybyggnation av villa, attefallshus eller en liten friggebod. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Björka Assistans AB
Etisk medvetenhet är viktigt i en god företagskultur och samhällsutveckling. Vi är stolta över vår R-Licens! R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag med ett etiskt förhållningssätt och en R-licens kan man bara få genom rekommendation. Läs mer om den etikpolicy vi följer på vår webbsida eller hör av dig så berättar vi mer!
... Se merSe mindre

4 dagar sedan

KroppsTeamet i Helsingborg
Hyfsat långa köer till gymmen nu! Vet du att man kan kyla bort fettcellerna med Zimmer-behandling? Och när du kombinerar det med stötsvågsbehandlingar så ger det upp till 40% ökad effekt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation. http://kroppsteamet.bokadirekt.se
... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Webbkurs. Metoden är utvecklad för bakning och matlagning med förskolebarn som innebär att varje barn får laga eller baka något med hjälp av en sekvens av kort med bild och text. Den är anpassad efter barnens utvecklingsnivå från att börja med det konkreta och enkla till att gå till det mer abstrakta och svårare. På så sätt kan barnet klara av att göra alla moment själv utan att en vuxen måste hjälpa till för att det är för svårt eller tungt. Teori och praktik löper parallellt och knyter ihop förskolans olika mål och suddar ut gränsen mellan kök och avdelning på ett inspirerande/lekfullt sätt. Läs mer och anmäl er på http://www.maltidspedagogik.se/educations.php ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Back To Top