skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Foton från tidslinjenVi behöver bli fler lastbilschaufförer med CE-körkort och ser gärna sökande som kan börja omgående. Är du intresserad så skicka din ansökan till jobb@budcom.se eller om du känner någon så dela eller tagga. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Foton från tidslinjenFöredrar du att ha skrivbordet mot fönstret eller mot en vägg? Välj själv, alla våra rum har fönster och dessutom höj- & sänkbara skrivbord, dagsljuslampor samt ergonomiskt utformade stolar. Hör av dig till 010-3308510 eller info@lommaforetagshotell.se och provsitt en vecka! ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Foton från tidslinjenHar det gånga årets hemarbete slitit lite extra på köket, kanske dags för en renovering? Vi hjälper er hela vägen från tanke till färdigt kök. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Foton från tidslinjenHos oss hittar du kontorsinredning av allt från visitkortshållare till avfallsbehållare och anslagstavlor. Vi har även ett brett utbud av kromade siffror, pennhållare och snygga ståbord som passar utmärkt för lunchrummet eller i samband med en mässa.
skyltlink.se/produkt-kategori/kontorsinredning
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Foton från tidslinjenSlutkörd efter semestern? Ta hand om dig och ladda batterierna inför hösten med massage. kroppsteamet.bokadirekt.se ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Foton från tidslinjenI vår värld ska livet levas oavsett vilket stöd man behöver!
På Björka assistans är vi alla ett team med ett och samma mål – att leverera den bästa assistansen för dig. Läs mer om vår värdegrund, etikpolicy & vision på bjorka-assistans.se/var-varld
... Se merSe mindre

1 vecka sedan

Foton från tidslinjenMånga event bokas och planeras tyvärr i sista minuten. Receptet bakom riktigt lyckade arrangemang är planering. Vårt mål är alltid att skapa event av hög kvalité som möter alla förväntningar. Oavsett storlek så finns det alltid ett 100 procentigt engagemang och samma mål, att uppfylla de drömmar och krav som finns med just ditt arrangemang. Hör av dig redan idag så börjar vi tillsammans planera ditt nästa lyckade arrangemang. ... Se merSe mindre

1 vecka sedan

Foton från tidslinjenSemestern kommer att ta slut, då gäller det att trivas på sin arbetsplats tills nästa semester. Vi erbjuder korttidskontrakt i fräscha och nyrenoverade kontorsrum Hör av dig till 010-3308510 eller info@lommaforetagshotell.se och provjobba en vecka! ... Se merSe mindre

1 vecka sedan
Back To Top