fbpx skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

SKECHERS, ett av världens ledande skomärken föddes 1992 i Manhattan Beach utanför Los Angeles. SKECHERS är idag kända för att ha både lifestyle, mode och fritidsskor med bra komfort och dämpning till både dam och herr. Här är en av vårens många nyheter, fler finns i butik och vår webbshop. Välkomna. ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Vi önskar er alla en Glad Alla Hjärtans Dag! ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Även kärleksbrev behöver kuvert och vårt egna tryckeri med digitala tryckpressar specialanpassade för just kuvert klarar av att trycka kuvert för kärleksbrev med bravur. Happy Valentine! ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Boka en utbildning under februari och uppge ”Alla hjärtansdag” eller referera till denna postning när du beställer så får alla deltagare en present vid utbildningen när den sker. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Webbkurs 15-25 april. Naturvetenskap i förskolan innebär att barnen får möjlighet att upptäcka och undersöka naturvetenskapliga fenomen genom lek och aktivitet. Genom matlagning får barnen iaktta likheter och olikheter, beskriva och jämföra och ordna och se mönster. Med det som sker i köket, kan man skapa en naturlig förståelse för naturvetenskapliga begrepp samtidigt som man väcker nyfikenhet att våga smaka och prova nya livsmedel. Utbildningen fokuserar på naturvetenskapliga experiment med hjälp av livsmedel där experimenten sätts i ett sammanhang i relation till förskolan måltider. Läs mer och anmäl dig på vår webbsida. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Hejsan Sherlock, har du sett vår tävling där du kan en vinna en övernattning i ett dubbelrum för dig och din vän? Leta på vår facebooksida och delta! ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Ombesörj kroppen med massage inför den svarta pisten på sportlovet eller varför inte bara för ditt välbehag! ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Skyltlink
Påshållare för hundtoalett i böjd design för montering på vägg, ställning eller multiställ. Tillverkad i galvaniserat och pulverlackad stål. Rymmer upp till 500 påsar. Lås och två starka 3 mm frontplattor i akryl för instick av A4-ark med information.
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Back To Top