skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Långa hyreskontrakt passar inte alltid för alla, vi erbjuder korttidskontrakt i fräscha och nyrenoverade kontorsrum. Hör av dig till 010-3308510 eller info@lommaforetagshotell.se och provbo en vecka! ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Solceller idag håller länge, 25-30 år. Innan du tänker på att sätta upp solpaneler så passa på att säkerställa att du inte behöver byta taket halvvägs. Vi hjälper er att framtidssäkra era tak. ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Snart fredag, ses vi då? Vi träffas varannan fredagslunch och hjälper varandra till lönsamma och långsiktiga affärer. Kontakta någon av våra medlemmar för ett besök www.erikstorpsaffarsnatverk.se/medlemmar ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Avsnitt 17 ute nu.
ondskans2ansikten.se/17-2/
Vi går förbi det ena kontoret efter det andra och de blir större och exklusivare ju längre i korridoren vi går. Hon har ett högt tempo så jag hinner knappt med. Hon är skicklig att gå i sina högklackade skor och fina dräkt. Allt med henne är perfekt, inget hårstrå som sitter fel eller skor som är oputsade.
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Se våra flyttbara basketkorgar från Amerikanska Lifetime. De är de bästa basketkorgarna du kan hitta! När det är dags för en korg för ditt hem, välj bland de bästa korgarna på marknaden och beställ på vår webbsida eller hör av dig dagtid till 046-733376 eller dygnet runt till order@basketkorg.se
www.sydhandel.se/21-flyttbara-basketkorgar
... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Har du provat SPA-behandling hos Kroppsteamet? Fantastisk upplevelse med Maria Åkerbergs produkter. Boka på kroppsteamet.bokadirekt.se ... Se merSe mindre

3 dagar sedan

Snart dags för student- & midsommarfirande, här några modeller från Gabor och LLoyd. Du hittar ännu fler i butiken och på www.borgebyskor.se ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Avsnitt 16 ute nu.
ondskans2ansikten.se/16-2
– Var är halsbandet du fick av mig, det med hjärtat på? John har plötsligt dykt upp bakom mig. Han går och rättar till mina kläder. Jag visste att han inte skulle klara av att se min oordning.
– Jag vet inte, det dyker nog upp, ljuger jag.
... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Back To Top