skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Nu finns IPPL hos Kroppsteamet. Det är ett system som arbetar med lågfrekvent sju som påskyndar läkning av tex benbrott, idrottsskador mm. BIOPTRON-systemet är en patenterad ljusbehandling, en medicinteknisk apparatur med en särskild optisk enhet som sänder ut ljus som liknar den del av det elektromagnetiska spektrumet som naturligt produceras av solen, men utan UV-strålning. Läs mer på biotron.se eller kom förbi och prata. ... Se merSe mindre

22 timmar sedan

Höst är ju skolstart! Vi erbjuder våra fördjupningsutbildningar även via webben. Dessa utbildningar motsvarar våra fysiska utbildningar. De ligger utspridda över ca 2,5 vecka så att man har gott om tid att titta på föreläsningarna och göra övningarna. Effektiv tid som behöver läggas ner beräknar vi till ca 6-8 tim. Utbildning innehåller föreläsningar, inspiration och tips och övningar samt avslutas med en muntlig gruppdiskussion alternativt att man lämnar in skriftlig reflektion. Du hittar alla våra aktuella utbildningar på vår webbsida. ... Se merSe mindre

5 dagar sedan

Klassiska Singin’ in the Rain på Kristianstad Teater! Benämns ofta som världens bästa musikalfilm och med nummer som ”Goodmorning” ”Make èm laugh” och titlesången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför. Missa inte denna charmiga klassiker! Boka teaterpaket direkt via vår webbsida, du hittar det under erbjudande. ... Se merSe mindre

5 dagar sedan

Att överklaga ett beslut om personlig assistans från Försäkringskassan kan bli en utdragen process. Att som funktionshindrad, anhörig eller förälder överklaga är krävande. Det kräver inte bara ork, utan även tid, förmåga och juridisk kompetens, något som de flesta oftast saknar.

Lås oss hjälpa dig hela vägen, från ansökan till att säkerställa rätt personlig assistent för just era behov.
... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Har ni nyanställda och/eller börjar det blir dags för repetitionsutbildning av HLR och första hjälpen för er personal? Boka höstens utbildningar redan idag ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Då är det dags att köra igång! Vi hjälper er med era trycksaker till höstens säljaktiviteter, nätverkande och mässor. Visitkort, affischer, kuvert, flyers och rollups. ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Nu har mer än åtta månader passerat av 2018, hur mycket av ditt friskvårdsbidrag ligger outnyttjat? Boka din behandling direkt på vår webbsida. ... Se merSe mindre

7 dagar sedan

Hitta din unika inredningsstil. Konst som utsmyckning och investering. Sista veckan för konstvisningen på Borgeby Slott med 90 konstverk inom olika stilar och områden. Oljemålningar, fotokonst, glaskonst och skulpturer. ... Se merSe mindre

4 veckor sedan

Back To Top