skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Skånsk lera och vårens trädgårdsarbete? Vi fixar din onda rygg, hör av dig så hittar vi rätt behandling för just din rygg så du kan njuta av din nyfixade oas ... Se merSe mindre

4 timmar sedan

Vill du bli HLR-instruktör? Vi genomför en Instruktörsutbildning 14 juni i Lund.
För mer information, gör en intresseanmälan redan idag till info@skanessjukvardstjanst.se eller senast den 1 juni.
... Se merSe mindre

1 dag sedan

Nyanställda eller nytt telefonnummer? Har ni flyttat eller uppdaterat er logotyp? Vi hjälper er snabbt med nya trycksaker! ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Ibland är det citysorlet som lockar! Du hittar oss i centrala Kristianstad med sina gågator och uppskattade shoppingstråk kring Lilla torg. Unna er en weekend med tid för en vän eller familjen hos oss. ... Se merSe mindre

1 dag sedan

KroppsTeamet i Helsingborg
Har du varit förbi och hämtat ditt Cashback-kort än? Missa inte återbäring på dina inköp hos Kroppsteamet eller hos alla de andra anslutna företagen.

Lyoness Cashback Card använder du precis som andra vanligt förekommande kundkort. Visa upp ditt Cashback Card i kassan när du handlar hos ett av Lyoness Lojalitetsföretag. Skillnaden är att du får pengar tillbaka vid varje inköp och Shopping Points.
... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Äta bör man annars dör man! Så varför inte besöka BNI Star Lund och deras nätverksfrukost och njuta av en hotellfrukost och dessutom lyssna på Martin Olsson som berättar om Skånes Sjukvårdstjänst och alla deras livsviktiga tjänster nu på fredag. Nätverksträffen är kostnadsfri och du betalar endast för din frukost. Anmäl dig till Martin på info@skanessjukvardstjanst.se ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Regelverk kring personlig assistans kan upplevas som krångligt och svårt att förstå. Man har inte alltid ork eller lust att lägga ner sin tid på ansöka om personlig assistans eller mer assistanstimmar. Vi har mångårig erfarenhet av den juridik som reglerar personlig assistans och hur man ansöker både via Försäkringskassan och kommunen. Det kan röra sig både om en ny ansökan men vi hjälper självklart även till med omprövningar, tillfälliga utökningar av timmar eller andra juridiska frågor som rör din assistans. Allting är självklart kostnadsfritt för våra kunder. ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Vart går kirurgen och opererar sig? Till en annan kirurg förstås. Vart går utbildaren och fortbildar sig? Hos andra utbildare. Vi som nu lanserar Pedagogpedagogerna är utbildade i bland annat kreativt skrivande. I vårt nyhetsbrev, Pedagogpeppen, får du inspiration och tips för ditt pedagogiska arbete. Vi gillar att lära oss nytt och vi gillar att dela med oss, så häng med från början! Varmt välkommen att anmäla dig till Pedagogpeppen och inspireras av allt vi kommer att bjuda på: www.pedagogpedagogerna.se ... Se merSe mindre

1 vecka sedan

Back To Top