skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Avsnitt 48 ute nu.
ondskans2ansikten.se/48-2/
Jag tar ett extra steg ut mot avsatsen och tittar ner. Jag ser träd och här och där lite klippblock som sticker ut längs stupets sidor. Mina tår är några centimeter över kanten och jag behöver bara luta mig fram för att trilla och komma undan allt, slippa allt jobbigt.
... Se merSe mindre

11 timmar sedan

Hallå ja! I mörker behöver du använda reflex för att synas ute. De är lika viktiga på promenad i septembernatten som under vintehalvåret. Ta hand om dig! Önskar Brandskyddsföreningen och Räddningstjänsterna i Skåne ... Se merSe mindre

14 timmar sedan

Behovet att träffas har aldrig varit större än nu och det går att möta det behovet med nya format, tex små grupper, glesa grupperingar, flera mötesplatser, utomhusaktiviteter, walk-and-talk osv. Boka ett möte med oss redan idag så hittar vi det som passar er verksamhet och era mål bäst. ... Se merSe mindre

14 timmar sedan

I vår värld så har alla inblandade ett genuint intresse att skapa en god livskvalité till dig som behöver hjälp. Vad behöver du för att din vardag skall bli så bra som möjligt? ... Se merSe mindre

1 dag sedan

Hur mycket ROT-avdrag har ni kvar i år? ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om och alla över 18 år har rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Affischbox med lås i 45 mm aluminiumprofil. Framskiva i slagtålig polykarbonat och kan öppnas 90°. Kan monteras både horisontellt eller vertikalt. skyltlink.se/produkt/affischbox-med-las-3 ... Se merSe mindre

2 dagar sedan

Miljana Vulovic är diplomerad måltidspedagog och är en av våra stjärnor i vårt ”stall” när vi är ute och föreläser och det är vi inte ensamma om att tycka. White Guide Junior utser Hamiltons förskola i Helsingborg, där Miljana är verksam till Årets förskolekök, och Miljana själv kommer som nr 2 i Årets förskolekock, en utmärkelse hon vann 2017. Ni förstår att vi är stolta så vi nästan spricker! ... Se merSe mindre

4 dagar sedan

Avsnitt 47 ute nu.
ondskans2ansikten.se/47-2/
En granne går förbi på andra sidan gatan med sin lilla hund. Han är ofta ute på promenader med den och det ser ju så mysigt ut. Kanske är det en hund vi skulle skaffa nu när vi inte får barn?
... Se merSe mindre

5 dagar sedan

Back To Top