fbpx skip to Main Content

Behöver ni hjälp med er närvaro på sociala medier?

Då har ni kommit rätt. Sociala medier är kraftfulla verktyg för att knyta relationer till både tidigare och nya kunder. Zcreenz arbetar dagligen med hjälpa företag och organisationer med deras närvaro på nätet.

Zcreenz hjälper er att fylla era sociala mediekanaler med färsk, relevant och värdefull information. Ett väl valt innehåll skapar mervärde, uppmärksamhet och engagemang hos följarna. Ni bygger och underhåller kanaler direkt till kunderna och kan löpande informera om vad som händer både i er bransch och i er organisation.

Vi hjälper er igång utifrån era specifika förutsättningar och stöttar er i att lägga upp en plan för en löpande och långsiktig närvaro. Tillsammans tar vi fram just den unika strategi som fungerar för er.

Zcreenz är en god lyssnare. Vi fångar upp dina tankar och frågor och för en dialog om vad som kan fungera bäst för er här och nu.

 

Hör av dig redan idag!

Så här tänker vi!

Ett första samtal

Vi möts och pratar om målen. Vi lär känna er organisation, er kultur och era värderingar för att få en bild av era behov.

  • Vilka är era behov? Var finns dina kunder idag?
  • Hur inleder vi och hur kan vi fortsätta?
  • Hur ofta behöver ni hjälp? Under hur lång tid?
  • Skall vi anpassa närvaron utifrån säsong, förändringar i verksamheten, samarbeten och annat?
  • Hur ser den optimala fortlöpande analysen ut?

Detta sker givetvis utan någon kostnad, boka redan idag.

 

Strategi och innehåll

Utifrån era mål och tankar skapar vi tillsammans en publiceringsplan. På så sätt skapar vi kontinuitet och väcker intresse hos både potentiella och befintliga följare. Innehållet – texter, bilder, filmklipp, annonser – skapas av oss och/eller er beroende på hur samarbetet ser ut. Fokus ligger på material som stärker relationen med kunder och klienter.

 

Övervakar och deltar i dialogerna era kanaler

Vi övervakar och följer era inlägg löpande och svara direkt på frågor och deltar i de dialoger som uppstår i era kanaler. Vi ser till så att både era nuvarande och presumtiva kunder får svar precis så snabbt som ni hade önskat kunna göra själv.

 

Vi följer upp och utvärderar

Vi gör fortlöpande analyser för en god fortsatt närvaro. Vi tydliggör hur ni skiljer er från konkurrenterna och hjälper er att arbeta tidseffektivt.

Så här tycker ett par av Zcreenz uppdragsgivare

Elisabet Norin

”Zcreenz kom in som en lyhörd och idérik problemlösare när mina sociala medier hade förvandlats till illaluktande surdegar. Jag hade tappat tempo men kan nu återta mark i min marknadsföring och i kontakten med nya och gamla klienter.”

Elisabet Norin
ThinkTank

Jennie Kastberg

”Ni vet känslan av att komma på strax innan lunch att just idag vore det lämpligt att ha ett lite finare inlägg på sina sociala medier? Zcreenz löser det. Blixtsnabbt och med rätt ton från början, advokatmässigt och avslappnat. Tack!”

Jennie Kastberg
Kastberg Advokat

Senaste postningar gjorda av Zcreenz

Sugen på ett riktigt bra erbjudande? Klicka på tomten! ... Se merSe mindre

4 dagar sedan

Vi tar semester 30 juli och är tillbaka måndagen den 12 augusti för välbehövlig vila. Behöver du något innan? ... Se merSe mindre

5 dagar sedan

Vi erbjuder Eventsjukvård och sjukvårdsberedskap för alla era evenemang. Vi tackar Bayside Festival för uppdraget och laddar nu för Big Slap. Ses vi där? ... Se merSe mindre

5 dagar sedan

Våra personliga erfarenheter är ständigt med i vårt arbete och vår långa erfarenhet både i yrket och privat hjälper dig för att du skall få den bästa assistans och vardag. ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Du har väl inte missat vår slutspurt! Där ger vi ytterligare 40% på reapriset den sista tiden av sommarrean. Välkommen till butiken! ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

Vi har semester v29-31 och är tillbaka v32 fulla med energi inför höstens projekt. ... Se merSe mindre

6 dagar sedan

BNI-Öresund
Wow vilken vår vi haft! Nya medlemmar och flera är på väg in teamet. Vi har som vanligt skapat en massa affärer och knutit bra kontakter för framtiden. Nu tar vi ett sommaruppehåll och kör igång igen den 14:e augusti. Vi kommer att inleda hösten på Dahls Hotell 14, 21 & 28 augusti pga renovering på Habo Gård. Vi ses i höst!
... Se merSe mindre

2 veckor sedan

Hydropool Helsingborg
Utlottning! Var med i utlottningen av en Blue Connect Plus, värde 4800 kr, den smarta pool/spavatten-analysatorn för alla pooltyper som mäter ditt pool/spavatten dygnet runt alla dagar och som berättar för dig vad du behöver när du behöver det. Du skall gilla Hydropool Helsingborg på Facebook, dela detta inlägg och berätta hur en Blue Connect hade skapat mer pooltid för dig och din familj. Vi drar vinnaren 23 juli.
... Se merSe mindre

2 veckor sedan

Back To Top