skip to Main Content
Olympia Hälsoklinik Nu På Sociala Medier

Olympia hälsoklinik nu på sociala medier

Olympia Hälsoklinik behandlar hela människan! I deras behandling arbetar de såväl med kotpelaren och nervsystemet som med leder och muskler. De arbetar med ryggradsrelaterade problem och idrottsskador. Olympia Hälsoklinik arbetar även mycket med kiropraktisk behandling av barn & gravida. Zcreenz stöttar deras närvaro på Facebook och Instagram.

På kliniken arbetar legitimerad kiropraktor Maria Jacobsson, som har flera års erfarenhet att behandla patienter i alla åldrar, och har gått vidareutbildning i behandling av barn och ungdomar.

Jessika Andersen arbetar också här och hon graduerade nyligen från Anglo-European College of Chiropractic, i England, efter fem års studier. Hon har en Master of Chiropractic och hon har arbetat det senaste året med patienter i kliniken på skolan. Hon arbetar nu på kliniken under Marias handledarskap.

Fredrik Johansson arbetar också här som certifierad massör och diplomerad massageterapeut. Fredrik är utbildad i Malmö, och han arbetar så väl med smärtproblematik som med idrottsskador. Fredrik behandlar även med laser.

Maria är utbildad i England och hon tog över kliniken, från sin pappa leg. kiropraktor Ulf Jacobsson, år 2001.

Avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid eller missad tid, debiteras Parkeringsplats nummer 7, som är placerad närmast ingången, går bra att använda. Är den upptagen rekommenderar vi parkeringsplatsen vid Idrottens hus, på Mellersta Stenbocksgatan.

Back To Top