skip to Main Content
Borgeby Skor är Bjärreds Bästa Facebooksida

Borgeby Skor är Bjärreds bästa Facebooksida

Zcreenz hjälper Borgeby Skor med deras närvaro på sociala medier sedan deras första dag på facebook i december 2018. Detta kom i mailen, visst blir man glad:

 

Hej, jag älskar verksamheter som tar sociala medier på allvar och verkligen når ut till sina följare!

Jag gillar också att komma med goda nyheter. I ert fall guldmedaljnyheter! Borgeby Skor har helt enkelt utsetts till Bjärreds bästa Facebooksida för augusti månad!

Jag har kikat på hur bra ni är på att skapa engagemang bland följarna, d.v.s. hur stor andel av er Facebooksidas följarskara som faktiskt kastar iväg en liten gilla-markering, kommentar eller delning ibland. Jag har även tittat på hur stor följarskaran är, samt hur ofta ni lägger ut inlägg.

Summa summarum – ni gör ett kanonjobb! Det är bara att ta åt sig och sola sig i glansen! 🙂

Vill ni fira lite extra, så varför inte lyfta den goda nyheten på er så välskötta Facebooksida. Klistrar ni in nedanstående länk i ett Facebookinlägg, så visas ert fina diplom och era följare kan klicka för att se topplistan där ni finns uppe i toppen:

https://nischad.se/sv/eu/se/skane/bjarred/best-channels/?ogimage=72317

Vad är jag för en stolle då? Jag heter Fredrik Sunmo och är kurssamordnare på Nischad Utbildning – som utbildar företag i sociala medier. Nåväl, det är därför jag blir lite sådär extra nördigt glad när jag springer på verksamheter som gör ett lysande jobb med sina sociala medier.

Det var inte mer än detta, så tack för mig, och ha en fortsatt underbar onsdag! 🙂

Hälsningar,
Fredrik Sunmo

 

Back To Top