skip to Main Content
Zcreenz Hjälper Hydropool

Zcreenz hjälper Hydropool

Hydropool har sitt ursprung från år 1970. Det hela började i Nordamerika och Hydropool var från början ett kommersiellt poolföretag men övergick sedan år 1978 till att bli en av Kanadas första återförsäljare av spabad. Till en början köpte Hydropool in karen till sina spabad från en lokal tillverkare och satte sedan samman slutprodukten i Hydropools lokaler.

År 1980 började Hydropool tillverka egna spabad i fabriken i Toronto, Kanada. Spabaden tillverkades för hand av skickliga konstruktörer. Detta var början på en framgångssaga. Ryktet om Hydropools produkter och dess kvalitet spreds världen över. Hydropools unika och patenterade Self-Cleaning teknik är än idag världsledande i branschen.

År 1997 förvärvade Hydropool en swimspatillverkare från Indiana och försäljningen av swimspa drog igång. Hydropools produkter säljs nu av mer än 250 återförsäljare i över 40 länder runt om i världen. Hydropools framgång kommer från att leverera en produkt av högsta kvalitet som fortsätter att överträffa konsumenternas förväntningar. Hydropool Sverige etablerade sin första butik i Stockholm redan 1997.

Idag finns man representerade på ett tiotal orter runt om i landet. Vi vill på ett sätt som kräver minimalt engagemang från dig som kund kunna erbjuda dig ett avbrott i vardagen i form av avkoppling och njutning med dina nära och kära. Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är tre ord som präglar vår verksamhet. Hos oss kommer du som kund i första hand och vi värdesätter långsiktiga kundrelationer.

 

Zcreenz hjälper Hydropool i Helsingborg med deras närvaro på Facebook, besök deras sida och deras nya butik med showroom på Granitgatan i Helsingborg.

Back To Top