skip to Main Content
Ny Version Av Zcreenz DS-klienten Tillgänglig, V.1.15.1

Ny version av Zcreenz DS-klienten tillgänglig, v.1.15.1

En ny version av Zcreenz DS-klienten finns nu tillgänglig för nedladdning. En av nyheterna i denna version är för de tillfällen då man använder Zcreenz DS för digital skyltning som informationsskärmar eller vid manuell start innan en powerpointvisning och inte som skärmsläckare.

 

Vad är nytt i v.1.15.1?

När klienten startas som .exe så avslutas inte Zcreenz DS genom tangenttryckning eller musrörelse. För att avsluta så trycker man på ESC-knappen. En informationstext dyker en kort stund upp vid tangenttryckning eller musrörelse och ni anger själv texten i Zcreenz DS-editorn under kanalinställningar. Som standard är texten ”Avsluta med [ESC]” angiven.

Startas klienten i skärmsläckarläge så är funktionen inte självfallet inte aktiv och zcreenz avslutas vid vilken tangenttryckning som helst och av musrörelse/klick.

 

Hämta uppdatering

Du kan hämta en uppdatering här. Denna fil uppdaterar befintlig installation genom att ersätta tidigare version. Behöver ni en komplett klient anpassad för era kanaler så kontakta hello@zcreenz.com för en sådan.

Back To Top